Select Page

Noen sier at det å lese på nettet vil forringe kvaliteten på boka. Imidlertid er det mange andre som sier at dette rett og slett ikke stemmer.

Vi vet alle at bokhandler har vanskelig for å følge med på den økende tilgjengeligheten av lesestoff på nettet. Det er mange typer bøker som er berørt av dette, for eksempel romantiske romaner, oppslagsbøker og diktsamlinger. Noen sier at å øke tilgjengeligheten av lesestoff på nettet vil redusere kvaliteten på det folk leser under ett.

Verdt å vite om e-bøker

Imidlertid er det mange andre som mener at dette rett og slett er unøyaktig. Den elektroniske tilgjengeligheten av lesemateriell har gjort ting mye mer praktisk for folk overalt og i de fleste tilfeller, fordi de elektroniske utgavene av bøker er mer brukervennlige enn de trykte versjonene. Ta en ordbok, for eksempel. Å søke etter ord i en fysisk ordbok tar mer tid og krefter enn å bare skrive dem inn i Google på en datamaskin eller smarttelefon.

Den elektroniske leksikonet er også mer praktisk enn den trykte versjonen. I online oppslagsbøker får brukerne mye mer detaljert og fullstendig informasjon enn hva som kan inngå i et leksikon. Faktisk inneholder de fleste oppføringene på Wikipedia bilder, grafikk eller annet visuelt materiale for å gjøre ting lettere å forstå for brukerne. Å inkludere denne typen detaljert innhold ville være vanskelig nok i et leksikon, da det bare ville ta for mye plass. Noen har hevdet at fremveksten av selvpubliserte hjemmetips lesing, som de som selger Buku Asmara Online, reduserer den generelle kvaliteten på litteraturen. Men igjen, det er mange argumenter som kan gjøres mot dette poenget.

Slik bruker du e-bøker til å få flere e-postabonnenter

Først og fremst er det mange kjente forfattere som ble avvist av dusinvis av forlag i løpet av årene før de endelig fant en som likte materialet deres. Hvem vet hvor mange gode bøker som ikke engang er tilgjengelige nå som en redaktør har bestemt at de ikke er gode nok for dem. Selvutgivne forfattere, som de som skriver erotiske eBookslets, vurderer leserne materialet deres i stedet for redaktører. Måten det fungerer på er veldig enkelt og kan brukes på alle andre produkter eller tjenester som selges på det frie markedet: hvis folk liker noe, kjøper de det. Hvis de mener at en forfatter er god, vil de prøve å kjøpe mer av arbeidet hans. Hvis folk ikke liker det, vil de ikke kjøpe det. Også kvalitet i litteratur er svært subjektiv. Enkelte mennesker kan synes boka er kjedelig eller uinteressant, mens andre kan synes den er en av de beste litteraturene de noen gang har hatt muligheten til å legge øynene til. Det samme gjelder alt annet som regnes som kunst, som kino, teater, maleri og så videre. Noen mennesker vil like visse deler, men noen vil det bare ikke.

Les også Ulike hastighetsavlesningsteknikker