Select Page

Spesielt for utdanning og ingenting å undervise generelt, og mer med leksjonsplaner for lesing. Mange leksjonsplaner for lesing er så godt lagt ut at de vil inkludere peer-to-peer-råd, interaktive spill og spørrekonkurranser og kart, og dynamiske, overordnede strategier for kryssreferansestudie.

Som engelskspråklig instruktør (lesing, skriving, belysning, kreativ skriving osv.) Og som online kursutvikler har jeg funnet mange verdifulle lærerressurser for fagområdene lingvistikk, litteratur og retorikk. Spesielt for utdanning og ingenting å undervise generelt, og mer med leksjonsplaner for lesing. Mange leksjonsplaner for lesing er så godt lagt ut at de vil inkludere peer-to-peer-råd, interaktive spill og spørrekonkurranser og kart, og dynamiske, overordnede strategier for kryssreferansestudie.

For eksempel bruker jeg et semester TIDSMASKIN.

Etter noen leksjonsplaner som var verdt å lese, kom jeg over et utrolig syn som var en uvurderlig ressurs som fortalte meg alt jeg trengte å vite om forfatteren og hans motivasjon for arbeidet hans, dette var en enorm ressurs som gjorde stor rettferdighet til forfatteren, arbeidet og til studenter som får tilbud om forhåndslesing, lesing og etterlesing (samt skriving av ideer / kommandoer) oppgaver og aktiviteter. Her er det: Time Machine High School Teacher Resource Page – Http://www.sff.net/people/ james.van.pelt / wells / timemachine.htm.

Nok et flott eksempel er for klassikeren Harper Lees.

For leksjonsplaner for å lese Å drepe en MOCKINGBIRD, begynner jeg på EdHelper.com; og fortsetter med en utmerket kapittel for kapittel-sammendrag av ordforrådsordene med Student Survival Guide som ligger her på denne URL: http://www.lausd.k12.ca.us/Belmont_HS/tkm/; og avslutter med å dra nytte av noen av de gode leksjonsplanene for lesing som finnes på SCORE, et nettsted designet og drevet av Schools of California Online Resources for Educators.

For leksjonsplaner for å lese Achebes THINGS FALL APART, kan jeg finne fantastiske forhåndsleste historiske, antropologiske og kartologiske øvelser på http://www.sdcoe.k12.ca.us/score/things/thingstg.html. Denne ressursen er brutt ned i en femdelte nettguide som i utgangspunktet er organisert som informative seksjoner i flere uker med pre-, under- og post-reading-arbeid.

Og for leksjonsplaner for lesing, lesing, forbigående lesing og etterlesingsoppgaver, eksperimenter, peer-work, og spørrekonkurranser og tester, fant jeg nettsteder som de som er sponset, designet og vedlikeholdt av lærere på alle nivåer Proteacher.net; Teachers.net; hjemmetips undervisning lesing; Webenglishteacher.com; sheboyganfalls.k12.wi.us/ staff / dehogue / AP / lærere / main.htm, sheboyganfalls.k12.wi.us/ staff / dehogue / AP / lærere / main.htm, ikke readwritethink.org; teacherfirst.com; Awesomelibrary.org; mrscassel.com mrscassel.com; og Teachnet.com er en virkelig fantastisk ressurs som er veldig nyttig.

Den store fordelen med Internett er at det er så mange utrolige leksjonsplaner for lesing, skriving og andre fagområder. Disse materialene er typisk designet, skrevet og levert av andre instruktører, og egner seg til profesjonell utvikling, og det er spesielt bra for oss å stimulere til tanke og diskusjon i klasserommet eller virtuelle klasserom hvis det er tilfelle som et hjelpemiddel for å lære konsepter, strategier. , artikkel Vitenskapsmetode og ferdigheter. Forhåpentligvis vil disse ressursene jeg har delt med deg ikke bare hjelpe deg med å finne leksjonsplaner for lesing, men også mange andre verdifulle ressurser.

Les også Hvis du vil vite hvorfor lesing er et problem