Select Page

Advertise

Vi ser etter noen få dedikerte personer til å anmelde små pressebøker og selvpubliserte bøker, skrive originale gjesteinnlegg og betalese upubliserte manuskripter. Fortsett å lese for mer informasjon om hver stilling.

Bli en bubok redaksjonell bokanmelder

I tillegg til å skrive bokanmeldelser gratis, hjelper vi også små presse- og selvpubliserte forfattere med å få pull-quotes for markedsføringsmaterialet sitt med  redaksjonelle bokanmeldelser . Når en forfatter eller utgiver kjøper en redaksjonell anmeldelse, samtykker en IBR-redaksjonell bokanmelder til å skrive en bokanmeldelse på 400–750 ord innen fire uker. Denne anmeldelsen er opprinnelig upublisert og sendt til forfatteren/utgiverens e-post, men hvis anmelderen liker boken og vil anbefale den til IBRs publikum, vil vi publisere anmeldelsen på nettsiden. Dette er en betalt frilansstilling  for anmeldere som er villige til å lese på tvers av en rekke sjangere og garantere en bokanmeldelse innen 10 dager (fremskyndet) eller fire uker (vanlig).

Er du interessert i denne stillingen? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor. Hvis vi liker prøven din, vil vi ta kontakt for å diskutere stillingen og se om vi passer godt.